Βγαίνουν στην αντεπίθεση στον ΟΦΗ, εξετάζουν το ενδεχόμενο για αγωγές!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να αφήσουν έτσι την σημερινή ιστορία και βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά για να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδας.

Το σημερινό δημοσίευμα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στις τάξεις του κόσμου του ΟΦΗ (και όχι άδικα) ωστόσο το (σοβαρό) θέμα είναι ότι δημιουργούνται εντυπώσεις εις βάρος του ονόματος του συλλόγου. Και μάλιστα προκαλεί μεγάλα ερωτηματικά το γεγονός ότι προέκυψε τώρα ένα δημοσίευμα. Γιατί τώρα; Και γιατί επίσης τέτοια σπουδή για να προκύψει… αποτέλεσμα και με το ζόρι! Σε μια ιστορία όπου στον ΟΦΗ δηλώνουν άγνοια αφού μέχρι τώρα δεν έχει κληθεί κανένας από τον σύλλογο και παράλληλα δεν γνωρίζουν τίποτα για το αν υπάρχει εισαγγελική έρευνα.

Όλα τα παραπάνω δημιουργούν εύλογες απορίες για το περιεχόμενο του ρεπορτάζ και πολύ περισσότερο για την σπουδή με την οποία “καταδικάζεται” ο ΟΦΗ και ωφελείται η Παναχαϊκή. Στον ΟΦΗ πάντως είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν να περάσει η ιστορία στο “ντούκου” και να περάσουν στην αντεπίθεση. Ήδη, από το πρωί σε συνεργασία με το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ υπάρχουν συζητήσεις και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές αφού αυτήν την στιγμή συκοφαντείται ο σύλλογος με τόσο μεγάλη ένταση.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook