12 νίκες με 30 γκολ και μόλις 4 παθητικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μπορεί να έσπασε το νικηφόρο σερί όμως ο ΟΦΗ παρέμεινε αήττητος για 13η συνεχόμενη αγωνιστική και παράλληλα συνεχίζει να είναι μόνος πρώτος.

Μετά από 12 συνεχόμενες νίκες, εξαιρούμε εκείνη με τον Αχαρναϊκό, που ο ΟΦΗ πήρε 36 βαθμούς πανάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, ήρθε το σπάσιμο του σερί στην Δράμα. Παρ’ όλα αυτά, ο ΟΦΗ συνεχίζει να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και όπως γράψαμε νωρίτερα, του δίνεται η ευκαιρία να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο του στο παιχνίδι του “Γεντί Κουλέ” κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Μέσα από το flash back του Gentikoule στους 12 αυτούς αγώνες όπου ο ΟΦΗ πέτυχε ισάριθμες νίκες, θα διαπιστώσετε ότι οι αριθμοί που προκύπτουν είναι εντυπωσιακοί! Δεν είναι μόνο οι 36 βαθμοί που συγκέντρωσε αλλά και οι αριθμοί που προκύπτουν από το 12Χ12.

Ξεκινώντας από την επίθεση, ο ΟΦΗ πέτυχε 30 γκολ με εντυπωσιακά σκορ ενώ στους 8 από τους 12 αγώνες, πέτυχε από τρία γκολ και πάνω!

Αλλά και στην άμυνα, όπου πλέον διαθέτει την καλύτερη του πρωταθλήματος με μόλις 12 γκολ παθητικό, ήρθε και ένα τρομερό σερί 7 συνεχόμενων αγώνων όπου η εστία του Γιώργου Στρέζου παρέμεινε απαραβίαστη. Συνολικά σε 12 παιχνίδια, ο ΟΦΗ δέχτηκε μόλις 4 τέρματα δείχνοντας πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αμυντική του λειτουργία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook