“Έπρεπε να πάμε τον βασιλιά στον θρόνο που του ανήκει”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Χάρης Κοντοπυράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την παρουσία των φιλάθλων του ΟΦΗ στις εξέδρες των Περιβολίων και συγκινημένος τόνισε ότι “η παρουσία μου στον ΟΦΗ είναι κάτι που αποτελεί ορόσημο στην ζωή μου”.

Aναλυτικά όσα είπε ο Χάρης Κοντοπυράκης στον Athletic Radio 104,2

Για τα εισιτήρια που παραχωρήθηκαν στον κόσμο του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό: “Παραχωρήθηκαν οι θύρες 3, 4 από την διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Ο κόσμος του ΟΦΗ θα παραλάβει τα εισιτήρια του από το γήπεδο”.

Για το κλίμα που υπήρχε στην σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας: “Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν και αντίπαλοι είμαστε μόνο μέσα στο γήπεδο. Όλοι μας είμαστε Κρητικοί και αυτό είναι το πιστεύω μου. Η πλευρά του ΑΟΧ/Κισσαμικού είπε ότι δεσμεύουν τις δύο θύρες για λογαριασμό των φίλων του ΟΦΗ. Χαίρομαι ιδιαιτέρως που συναντήσαμε ένα πολύ καλό κλίμα από την διοίκηση του ΑΟΧ/Κισσαμικού”.

Για το δύσκολο έργο που ανέλαβε τον Γενάρη η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ: “Ο ΟΦΗ έχει για πρόεδρο ένα πολύ άξιο παιδί, τον Γιώργο Αλετρά. Παρότι η καταστροφή ήταν μπροστά μας, αυτό που υποδεχτήκαν τα μέλη της Διοικούσας ήταν ένα μεγάλο βουνό. Πίστευα από τότε ότι όχι μόνο θα παίρναμε την άνοδο αλλά θα βγαίναμε και πρωταθλητές. Το πίστευα γιατί το έβλεπα στα μάτια των παικτών και του Παπαδόπουλου, το έβλεπα στα μάτια των φιλάθλων. Δεν μπόρω να το εξηγήσω με λόγια”.

Για την δική του ενασχόληση με τον ΟΦΗ: “Αυτό το τρίμηνο που ήμουν στην διοίκηση του ΟΦΗ, αποτέλεσε ένα ορόσημο στην ζωή μου. Η ομάδα που αγαπούσα από μικρός, που παρακαλούσα ως παιδί να μπω μέσα στο γήπεδο. Δεν ήρθα στα εύκολα στον ΟΦΗ, προσέφερα στα δύσκολα και χαίρομαι ιδιαιτέρως για την αγάπη που εξέλαβα αλλά για την αγάπη που έδωσα στον κόσμο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους με αγκάλιασαν. Όταν μου τηλεφώνησε ο Γιώργος ο Αλετράς και μου ζήτησε να είμαι στο δικαστήριο την επόμενη ημέρα, δεν το σκέφτηκα καν. Ήταν κάτι που το θέλαμε όλοι μας, όλοι όσοι ήμασταν μέσα στον σύλλογο ότι έπρεπε να πάμε τον βασιλιά στον θρόνο που του ανήκει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook