Είσαι πολύ “μικρός” για να απειλείς τον ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού ξεπέρασε κάθε όριο γραφικότητας και μετά το τέλος του αγώνα έφτασε στο σημείο ακόμα και να εξαπολύσει διαφόρων ειδών απειλές.

Χοντρά επεισόδια ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα και εντός των αποδυτηρίων του γηπέδου των Περιβολίων. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στα αποδυτήρια ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με τον Αντώνη Ροκάκη να εξαπολύει διάφορες απειλές προς τους ανθρώπους του ΟΦΗ που ήταν στο γήπεδο και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Αλετρά. Μάλιστα, ειπώθηκαν πράγματα που στον ΟΦΗ έχουν λόγο να είναι έξαλλοι και τα οποία δεν γίνεται να δημοσιευτούν. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ απάντησε στην προκλητική συμπεριφορά του Αντώνη Ροκάκη με αποτέλεσμα τα αποδυτήρια να μετατραπούν για λίγα λεπτά σε ρινγκ με την συμμετοχή αρκετών στελεχών των δύο ομάδων.

Προφανώς όμως ο κύριος Ροκάκης ως πρώην πρόεδρος του Κισσαμικού και νυν πρόεδρος του ΑΟΧ/Κισσαμικού είναι πολύ “μικρός” ως ποδοσφαιρικός παράγοντας για να απειλεί τον ΟΦΗ που ως ποδοσφαιρικό μέγεθος είναι η μέρα με τη νύχτα. Όταν λοιπόν μιλάει και ανοίγει το στόμα του θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στο τι λέει…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook