Αποκάλυψη: Αστυνομική αυθαιρεσία στα αποδυτήρια των Περιβολίων!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule αποκαλύπτει όλα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου με ύβρεις και επιθέσεις εις βάρος του Γιάννη Φασομυτάκη.

Το παιχνίδι έχει ολοκληρωθεί λίγη ώρα πριν. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ μπαίνει στα αποδυτήρια του γηπέδου και εκεί βρίσκονται άνδρες της Αστυνομίας όπου επιχειρούν να τον συλλάβουν με την δικαιολογία ότι χειροδίκησε εις βάρος αστυνομικού. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται μέσω του video της κρατικής τηλεόρασης. Στην συνέχεια, όταν ο Γιάννης Φασομυτάκης επικαλείται το video του αγώνα ότι δεν έχει κάνει προβεί σε τέτοια κίνηση, αλλάζει η… “κατηγορία” και γίνεται λόγος για μήνυση του φροντιστή του ΑΟΧ/Κισσαμικού ότι χτυπήθηκε από αυτόν. Και πάλι σε αυτήν την υπόθεση διαψεύδεται αφού μέσω του video φαίνεται ότι τον απώθησε όταν εκείνος, εντελώς άνανδρα, κλωτσάει τον οπαδό του ΟΦΗ που έχει μπει μέσα στο γήπεδο.

Η συνέχεια δίνεται στα αποδυτήρια του γηπέδου με τον Γιάννη Φασομυτάκη να δέχεται φραστική επίθεση και στην συνέχεια να προσπαθούν να τον χτυπήσουν χρησιμοποιώντας φράσεις που δεν μπορούν να αποτυπωθούν στο ρεπορτάζ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ακούγοντας την φασαρία βγαίνει από τα αποδυτήρια του και καλεί τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν από τον συγκεκριμένο χώρο καθώς απαγορεύεται η παρουσία τους. Αυτά τα δείγματα αυθαιρεσίας προφανώς και προκαλούν αρκετά ερωτηματικά καθώς προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα: Πως μπορούν και δίχως να στηρίζονται σε πραγματικά γεγονότα ώστε να χτυπήσουν ένα μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ; Και μάλιστα δίχως να έχουν αποδείξεις για να κατηγορήσουν κατ’ αυτόν τον τρόπο; Ερωτήματα που σαφώς και δεν θα πάρουμε απάντηση αλλά την ίδια ώρα έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά από περίεργα γεγονότα που συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook