Ο ΟΦΗ προχωράει χωρίς να τον απασχολούν οι άλλοι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το παιχνίδι πέρασε, η ομάδα έκανε μια από τις καλύτερες, εκτός έδρας, εμφανίσεις της και η στενοχώρια που έμεινε είναι ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε το τρίποντο.

Είναι γεγονός ότι ο ΟΦΗ πήγε στα Περιβόλια με πολλές απουσίες που ενδεχομένως να περίμενε κανείς ότι θα στοίχιζαν περισσότερο. Και όμως ο φετινός ΟΦΗ επιβεβαίωσε όσα είπαμε και χθες το πρωί. Πως ο ΟΦΗ όσο πιο πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει, τόσο περισσότερο συσπειρώνεται απέναντι στους αντιπάλους του. Αυτό φάνηκε περίτρανα χθες το απόγευμα όπου ο ελλιπέστατος ΟΦΗ όχι μόνο δεν απειλήθηκε, με εξαίρεση το πρώτο 10λεπτο, αλλά κατάφερε στα επόμενα 80 λεπτά του αγώνα να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος.

Η αναποτελεσματικότητα του, του στοίχισε και το τρίποντο. Και η αποβολή του Κουτσιανικούλη. Αυτό ήταν το σημείο που άλλαξε την ροή του αγώνα γιατί με εκείνον μέσα, ο ΟΦΗ όχι μόνο θα κέρδιζε αλλά ήταν δεδομένο πως  θα έβαζε και άλλα γκολ. Το σημαντικότερο, ωστόσο, επίτευγμα αυτής της ομάδας είναι πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου το τι κάνουν οι άλλοι παρά μόνο ο εαυτός της. Αντιλαμβάνεται ότι εκείνη νοιάζεται μόνο για τον εαυτό της και για κανέναν άλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook