“Ποιος είναι ο Ροκάκης που θα ασχοληθεί με τον ΟΦΗ;”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με εμφανή ειρωνικό τρόπο σχολιάζουν στον ΟΦΗ όλα όσα διαρρέονται από τον ΑΟΧ/Κισσαμικό που προσπαθούν να κάνουν το “άσπρο – μαύρο” για όσα κωμικοτραγικά συνέβησαν στα αποδυτήρια των Περιβολίων. Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν ότι υπάρχει και ένα ηχητικό, από τα αποδυτήρια, στο οποίο ακούγεται ο πρόεδρος της ομάδας των Χανίων, να εκτοξεύει απειλές στους ανθρώπους της ομάδας.

Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα και δίχως βέβαια να αναφερθούν στην… ταμπακέρα! Αφήνοντας απ’ έξω και δίχως να πάρουν θέση δείχνοντας την “ενοχή” τους για τις απειλές του Αντώνη Ροκάκη προς τον ΟΦΗ, ο ΑΟΧ/Κισσαμικός δεν μπόρεσε να απαντήσει σε κανένα από όσα συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου ενώ στον αντίποδα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα!

«Τους πείραξε ο Παπαδόπουλος, επειδή είπε αλήθειες. Οι αλήθειες πονάνε!» έλεγαν χαρακτηριστικά στον ΟΦΗ για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα αφού όλη η Ελλάδα μπορεί να βγάλει συμπεράσματα για τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια σε σύγκριση με το χθεσινό.

Και βέβαια ορθώς στον ΟΦΗ συντηρούν υψηλούς τόνους αφού στα Περιβόλια έγιναν πράγματα και θαύματα με διάφορες απειλές προς τον σύλλογο – που βέβαια δεν μπορούν να καταγραφούν δημόσια γιατί τότε άλλος θα κληθεί να αποδείξει τα λεγόμενα του και που τα στηρίζει. «Ποιος είναι ο Ροκάκης που θα ασχοληθεί με τον ΟΦΗ, ποιος είναι ο ΑΟΧανιά/Κισσαμικός που θα ασχοληθεί με τον Παπαδόπουλο. Χάρη τους κάνουμε!» τονίζουν στον σύλλογο και μάλιστα υποστηρίζουν ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται ο κύριος Ροκάκης να απειλεί τον ΟΦΗ σε συνέχεια των όσων αναφέραμε χθες.

πηγή – φώτο | athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook