Μανταδάκης – Φωτάκης στο Gentikoule: «Έλαμψε η αλήθεια»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της εκδίκασης της υπόθεσης του ΟΦΗ, οι Μανώλης Φωτάκης και Ντίνος Μανταδάκης μίλησαν στο Gentikoule. «Κατέπεσε το κατηγορητήριο και έλαμψε η αλήθεια» τόνισαν και οι δύο.

Το νομικό δίδυμο του ΟΦΗ εκπροσώπησε – μαζί με τον Χρήστο Μιχαλόπουλο – την ΠΑΕ στην σημερινή δικαστική μάχη και συνετέλεσαν ώστε να καταρριφθεί το ψευδές κατηγορητήριο που είχε συνταχθεί εις βάρος του συλλόγου.

Ο Μανώλης Φωτάκης έκανε λόγο στο Gentikoule για «λάμψη της αλήθειας» και υπογράμμισε ότι «όπως περιμέναμε, το κατηγορητήριο κατέπεσε στο ακροατήριο της Πειθαρχικής Επιτροπής και έλαμψε η αλήθεια που είναι μόνο μια: Ο ΟΦΗ και ο Νίκος Μαχλάς δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα όσα τους αποδίδονταν».

Παράλληλα, ο κύριος Φωτάκης στάθηκε στην παρουσία των Γιάννη Κουράκη, Βασίλη Ξημέρη λέγοντας ότι «ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Βασίλη Ξημέρη που ήρθαν στην Αθήνα και με την καταλυτική τους παρουσία βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια».

Μανταδάκης: «Πείστηκε η επιτροπή ότι ΟΦΗ και Μαχλάς δεν έχουν σχέση»
Ο Ντίνος Μανταδάκης από την πλευρά του υπογράμμισε στο Gentikoule ότι «θεωρούμε ότι η επιτροπή πείστηκε ότι και ο ΟΦΗ και ο Μαχλάς δεν είχαν καμία σχέση με ότι αναφέρεται στις συνομιλίες Νύκταρη – Τσακογιάννη. Πιστεύουμε ότι η απόφαση θα είναι απαλλακτική για την ομάδα μας γιατί έλαμψε η αλήθεια μέσα στο ακροατήριο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook