Αλετράς: «Πεντακάθαρη άνοδος, δικαίωση τριών χρόνων»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

O πρόεδρος του ΟΦΗ με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ μόνο ευχαριστώ είχε να πει για την άνοδο τονίζοντας με νόημα ότι “ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λιγκ”.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ο οποίος μαζί με αρκετά μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ, βρέθηκαν στο γήπεδο της Καλαμαριάς, κατέβηκε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο και τους παίκτες του ΟΦΗ.

Mε δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Αλετράς, ανέφερε ότι:

«Είναι μια πεντακάθαρη άνοδος και μια δικαίωση, όλων αυτών, που προσπάθησαν τρία χρόνια τώρα να επαναφέρουν την ομάδα, εκεί που αξίζει να βρίσκεται. Ο ΟΦΗ είναι ομάδα Σούπερ Λίγκ και αυτό το ξέρουν όλοι. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και έφεραν την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε. Συγχαρητήρια σε όλους».

Να σημειωθεί ότι η …άνοδος του ΟΦΗ ήταν το καλύτερο δώρο για τον πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος είχε γενέθλια (έκλεισε τα 42 του χρόνια) και δέχθηκε τις ευχές όλων.

Στην Καλαμαριά εκ μέρους της ΠΑΕ, βρέθηκαν ακόμη το μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Γουρνιεζάκης, ο μέτοχος της ομάδας Μιχάλης Μυλωνάκης, ο υπεύθυνος λογιστηρίου της ΠΑΕ Μανόλης Βασιλάκης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Μαρκουλάκης και φίλοι του ΟΦΗ από την Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Στην φωτογραφία από αριστερά οι κ.κ. Μυλωνάκης, Γουρνιεζάκης, Αλετράς και Βασιλάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook