Αυτοί οι παίκτες γράφουν ιστορία παγκοσμίως

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το να τραγουδούν συνθήματα υπέρ του προπονητή τους, οι παίκτες μιας ομάδας είναι κάτι μοναδικό. Ειδικά όταν τους βλέπεις να παίζουν μέσα στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα. Οι συγκλονιστικές και μοναδικές στιγμές που είδαμε όλοι μας στην Καλαμαριά θα είναι κάτι που θα το θυμόμαστε για χρόνια.

Να βλέπεις παίκτες και να γίνονται οργανωτές της εξέδρας (βλ. Κοιλιάρα) και να παίρνουν την σκυτάλη από τον κόσμο, είναι κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Την ίδια ώρα να βλέπεις τους παίκτες και να τραγουδούν το σύνθημα για το Νίκο Παπαδόπουλο, είναι κάτι μοναδικό και αξεπέραστο. Δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο. Όλες οι μαγικές στιγμές που μας χάρισαν μέσα στο 2018 είναι ανεπανάληπτες.

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες του ΟΦΗ έχουν στήσει το δικό τους πανηγύρι μέσα στην Καλαμαριά. Και γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο “στρατηγός” – όπως πολύ σωστά είπε και ο Ανέστης Νάστος στον Athletic Radio 104,2 – είναι εκείνος που τους ενέπνευσε για να πολεμήσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτοί οι παίκτες έγραψαν ιστορία. Είναι συγκλονιστικό να βλέπεις τους παίκτες να τραγουδούν το όνομα του προπονητή τους. Και όχι μόνο να το τραγουδούν αλλά να το νιώθουν και να το αισθάνονται.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook