«Ο ΟΦΗ είναι κάτι άλλο για την Κρήτη»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και στην εκπομπή “Το 10 το κακό” με τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Γιάννη Φιλέρη, για την επιστροφή της ομάδας από την Κρήτη στη Super League.

Για το αν έχει σκεφτεί ότι λείπει μία ομάδα, σαν τον ΟΦΗ, που είχε συνηθίσει να βλέπει στην πρώτη κατηγορία: «Νομίζω ότι όλοι Έλληνες το σκεφτόμαστε αυτό. Βλέποντας ομάδες με δυναμική να λείπουν από τη μεγάλη κατηγορία. Ο ΟΦΗ είναι κάτι άλλο για την Κρήτη. Εκπροσωπούσε τόσα χρόνια την Κρήτη. Το λέω με όλο τον σεβασμό στις άλλες ομάδες της Κρήτης, τον Πλατανιά, το Εργοτέλη και τον ΑΟΧ. Ο ΟΦΗ είναι κάτι διαφορετικό».

Για τη σεζόν στον ΟΦΗ και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Ξεκινήσαμε με πολλά όνειρα το καλοκαίρι. Χτίσαμε μία καλή ομάδα για τη Football League. Μετά όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα με καθυστέρηση δύο μηνών, είχαμε προβλήματα γιατί οι μέτοχοι δεν συμφωνούσαν με τον πρόεδρο. Τον Ιανουάριο φτάσαμε ένα βήμα από τη διάλυση. Πριν τον αγώνα με τον Κισσαμικό είχαμε 13 παίκτες στην ομάδα!»

Για το πως κράτησε την ομάδα τις δύσκολες στιγμές: «Προσπάθησα να τους πείσω ότι θα λυθούν τα προβλήματα. Κάποιοι φίλαθλοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί έδωσαν χρήματα και οι παίκτες δεν είχαν δικαίωμα προσφυγής. Οι μέτοχοι και κάποια άτομα έσωσαν την ομάδα, γιατί οι παίκτες που είχαν απομείνει δεν είχαν δικαίωμα προσφυγής. Μετά ήρθε η συσπείρωση, ενώ πήραμε και κάποιους παίκτες. Έπειτα ήταν μονόδρομος η άνοδος. Η ομάδα δεν θα άντεχε άλλη χρονιά στη Football League. Θα ήταν καταστροφικό για την ομάδα αν δεν πετύχαινε τον στόχο της».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook