Αμφίβολοι Λεάλ, Κοιλιάρας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του ΟΦΗ με τον Ανέστη Νάστο να μην υπολογίζεται ενώ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Γιάννη Κοιλιάρα και Σέρχιο Λεάλ.

Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του, ο Νίκος Παπαδόπουλος, το ραντεβού έχει δοθεί για την Τετάρτη (2/5, 5μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία, για το παιχνίδι του Σαββάτου (5/5, 5μμ) με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Γεντί Κουλέ.

Ο ΟΦΗ πέτυχε τον βασικό στόχο που είχε θέσει στην αρχή της χρονιάς, δηλαδή την μαθηματική εξασφάλιση της ανόδου, στην Σούπερ Λίγκ, αλλά πλέον στρέφει την προσοχή του και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο  στόχος είναι οι τρείς νίκες στα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ με Απόλλωνα Λάρισας (μέσα), ΑΕ Καραισκάκης (έξω) και Σπάρτη (μέσα).

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Λάρισας στο Γεντί Κουλέ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ανέστης Νάστος, ο οποίος θα εκτίσει στο παιχνίδι αυτό τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του (7 κίτρινες κάρτες), ενώ επιστρέφει ο Μάνος, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου.

Το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ θα δεί τις υποθέσεις των Κοιλιάρα, ο οποίος έχει ενοχλήσεις (τράβηγμα) στη γάμπα, από το παιχνίδι στην Καλαμαριά (έγινε αναγκαστική αλλαγή) και του Λεάλ, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον αυχένα.

Ολοι οι υπόλοιποι παίκτες, με εξαίρεση τους γνωστούς τραυματίες Μονιάκη, Οικονόμου, Δερμιτζάκη, είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook