Pics | Όλος ο ΟΦΗ δίπλα τον “Μόνια”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όλη η οικογένεια του ΟΦΗ έδωσε το παρόν στα εγκαίνια στο ταβερνάκι του ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Μανόλη Μονιάκη, που έγιναν την Τετάρτη (2/3) το βράδυ.

Στην πλατεία της Αγίας Βαρβάρας, το ζεστό στέκι με την ονομασία «Αλλα ντ’ άλλων» στο οποίο συμμετέχει συναιτερικά ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ , προσφέρει μια καλή επιλογή για καλό φαγητό και την άνεση της πλατείας, για οικογένειες με παιδιά, αλλά και τηλεοράσεις για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, καθώς έρχεται και το Μουντιάλ της Ρωσίας!

Στο νέο αυτό επαγγελματικό βήμα, του Μανόλη Μονιάκη, η οικογένεια του ΟΦΗ ήταν εκεί.

Σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές,έσπευσαν για να ευχηθούν στον Μανόλη Μονιάκη, καλές δουλειές.

Ακόμη, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, εκπρόσωποι του τμήματος μπάσκετ του συλλόγου, παλιοί ποδοσφαιριστές και φίλοι της ομάδας, γέμισαν το ταβερνάκι της περιοχής των Καμινίων.

Ο Μανόλης Μονιάκης έδειξε από την πρώτη μέρα, ότι αντιμετωπίζει με το γνωστό του δυναμισμό μέσα στο γήπεδο, με την ίδια όρεξη και διάθεση την ενασχόληση του και με αυτό που επέλεξε να κάνει επαγγελματικά, εκτός αγωνιστικών χώρών.

Αλλωστε το γήπεδο του ΟΦΗ, δεν είναι …μακριά. Μόλις μερικά μέτρα, πίσω από τη θύρα 1 του Γεντί Κουλέ!

Μανόλη, καλοτάξιδο και καλές δουλείες!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook