Στο Δ.Σ. της Football League το θέμα των ανασφάλιστων

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου για την επόμενη Παρασκευή (11/5) ανακοίνωσε η Football League και το θέμα που αναμένεται να κυριαρχήσει, σύμφωνα με όσα αναγράφονται στη σχετική ανακοίνωση, είναι αυτό της ασφάλισης των ποδοσφαιριστών.

Σημειώνεται πως βάση των αποφάσεων του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Λίγκας οι ενστάσεις της Καλλιθέας κατά του Καραϊσκάκη και της Δόξας Δράμας κατά του Απόλλωνα Πόντου με αιτιολογία πως Αρτινοί και «κοκκινόμαυροι» δεν ακολούθησαν το κεντρικό ασφαλιστικό συμβόλαιο παραπέμφθηκαν στη διοργανώτρια, η οποία καλείται να αποφασίσει αν συντρέχουν λόγοι αποβολής των δύο ΠΑΕ από το Πρωτάθλημα.

Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να ασχοληθεί, επίσης, και με τα τηλεοπτικά του Πρωταθλήματος της νέας περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League, θα συνεδριάσει την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018 και ώρα 13:00′ (στα γραφεία της Ένωσης – Θεμιστοκλέους 42 – 4 όροφος), με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:

1. Αγωνιστικά Θέματα.

2. Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

3. Εφαρμογή άρθρου 12 Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 σχετικά με την υποχρέωση ιατροφαρμακευτικής κάλυψης των ποδοσφαιριστών από τις Π.Α.Ε.

Αναγνωστέες οι υπ’ αριθ. 75 και 81/2018 αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League.

4. Διάφορα Θέματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook