Γήπεδο, ψαράκι και ιδιαίτερα δώρα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η χθεσινή παρουσία των ανθρώπων της Ντορντμουντ περιελάμβανε από ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του ΟΦΗ μέχρι και δείπνο με ψάρι.

Οι άνθρωποι της Ντορντμουντ βρέθηκαν στο “Γεντί Κουλέ” όπου εκεί συνομίλησαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΦΗ Παναγιώτη Σπυριδάκη και τον υπεύθυνο της περιουσίας του ΟΦΗ, Αντώνη Κοτσιφάκη.

Οι εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη τον ενημέρωσαν και για την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και στα υπόλοιπα αθλήματα εκτός από το ποδόσφαιρο, στο πόλο, το βόλει, το μπάσκετ, τον κλασσικό αθλητισμό, το σκάκι και την κολύμβηση.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Παγκρήτιο στάδιο και στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο. Εκεί είδαν από κοντά τα 4 γήπεδα, το κλειστό γυμναστήριο, αλλά και το κτιριακό συγκρότημα, με τους αποδυτηριακούς χώρους και το γυμναστήριο της ομάδας. Ακολούθησε το σεμινάριο για τους προπονητές του ΟΦΗ, με έμφαση στον τρόπο δουλειάς τον Γερμανών σε ότι αφορά στις υποδομές. Ενώ το απόγευμα παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ, αλλά και των τμημάτων υποδομής.

Δώρα απο την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μέσω του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων Δημήτρη Αποστολάκη, έδωσε αναμνηστικά δώρα, στους εκπροσώπους της Ντόρτμουντ, ενώ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστας Καζανάκης, τους δώρισε βιβλία με την πολιτιστική κληρονομιά της Κρήτης, γραμμένα στην Γερμανική γλώσσα.

Δείπνο στο “Καρνάγιο”

Ακολούθησε γεύμα με θαλασσινά στην ταβέρνα «Καρνάγιο» στην Αλικαρνασό, στο οποίο παραβρέθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

πηγή – φώτο | ofi1925.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook