Επιβεβαιώνει ο Μπαταγιάννης, τι λένε στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule επικοινώνησε με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη επιβεβαιώνοντας τις επαφές ενώ στον ΟΦΗ σχολιάζουν πως “δεν υπάρχει τίποτα”.

Ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων σε επικοινωνία που είχε, μαζί του, το Gentikoule είπε αρχικά: “Έχει γίνει μια συζήτηση για το τι θα γίνει τη νέα χρονιά στο Δ.Σ. του ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία και χρειάζεται να μπουν στην διοίκηση σωστοί επιχειρηματίες. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ μπορεί να βρει τον δρόμο του και στην Κρήτη υπάρχουν σωστοί επιχειρηματίες. Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ και πρέπει να υπάρχει σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς”.

Όσον αφορά το γεγονός ότι ο ίδιος παραμένει ιδιοκτήτης των Τρικάλων, απλά αρκέστηκε να πει πως “θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της περιόδου”.

Πως σχολίασαν στον ΟΦΗ το ενδιαφέρον Μπαταγιάννη

Την ίδια ώρα στον ΟΦΗ δήλωναν άγνοια για το εν λόγω θέμα. Τονίζουν ότι “δεν υπάρχει τίποτα” και στην συνέχεια υπογραμμίζουν πως “φιλοξενήσαμε τον κύριο Μπαταγιάννη στο περιθώριο του αγώνα με τα Τρίκαλα άλλα πέραν αυτού, ούτε γνωρίζουμε, ούτε υπάρχει κάτι από την πλευρά μας τουλάχιστον, σε αυτήν την φάση, που να σχετίζεται με την περίπτωση του”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook