Πάει για το νταμπλ η Σταντάρ του Σα Πίντο!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H oμάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο “πάτησε” την Άντερλεχτ μέσα στην έδρα της κερδίζοντας την με 3-1 και βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μπριζ.

Θαύματα και πράγματα κάνει στο Βέλγιο η ομάδα του πρώην τεχνικού του ΟΦΗ που μετά το κύπελλο πάει να πάρει και το πρωτάθλημα! Η Σταντάρ Λιέγης πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη καθώς επικράτησε εκτός έδρας της Άντερλεχτ με σκορ 3-1. Μετά την νίκη αυτή η Σταντάρ ανέβηκε στην 2η θέση με 41 βαθμούς και μείωσε την διαφορά από την πρωτοπόρο Μπριζ στον ένα βαθμό.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 0-0 με την Άντερλεχτ να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και να πάρει το τρίποντο. Στην επανάληψη, μόλις στο 48′ η Σταντάρ άνοιξε το σκορ με τον Εντμίλσον Τζούνιορ ενώ τρία λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με τον Έμοντ.

Η Άντερλεχτ μείωσε με τον Τεόντορτσικ σε 2-1 στο 63′ με τον Εντμίλσον Τζούνιορ να σκοράρει ξανά στο 78′ και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

* Η Μπριζ αντιμετωπίζει απόψε την Σαρλερουά του Φορτούνα και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέρα από νίκη η Σταντάρ παραμένει γερά στο κόλπο του τίτλου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook