Ήρθε ο Κάρολος, έρχεται ο Κάρολ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ρόι Κάρολ δεν έχει ξεχάσει τον ΟΦΗ και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule εξέφρασε στο περιβάλλον του την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα. Αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Η μεταγραφή του Bορειοιρλανδού γκολκίπερ το καλοκαίρι του 2011 προκάλεσε πάταγο, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Άλλωστε δεν ήταν και λίγο που ένας πρώην τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ ερχόταν στην Ελλάδα και τον ΟΦΗ – που μόλις είχε επιστρέψει στον φυσικό του χώρο.

Πλέον, επτά χρόνια μετά, ο Ρόι Κάρολ βρίσκεται στα 41 του αλλά είναι καθ’ όλα ακμαίος αφού προέρχεται από μια φανταστική σεζόν με την Λίνφιλντ μετρώντας 28 συμμετοχές σε Βόρειος Ιρλανδία αλλά και στους τέσσερις αγώνες για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γράφαμε και χθες ότι στον ΟΦΗ αποτελεί προτεραιότητα η παραμονή των παικτών του υπάρχοντος ρόστερ και μετά να ακολουθήσουν οι μεταγραφές ωστόσο η περίπτωση του Ρόι Κάρολ είναι διαφορετική. Και ο λόγος είναι ότι, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, ο Βορειοιρλανδός γκολκίπερ εξέφρασε στο περιβάλλον του την επιθυμία του να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Ο Κάρολ μπορεί να έμεινε στον ΟΦΗ μόλις για έξι μήνες ωστόσο ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη του για τον ΟΦΗ.

Στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου, το Νο 1 θα παραμείνει ο Γιώργος Στρέζος που είναι ένας εκ των κορυφαίων γκολκίπερ στην Ελλάδα και παράλληλα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον σύλλογο σε περίπτωση που έρθει πρόταση για μεταγραφή. Ο Κάρολ είναι πλήρως ενημερωμένος για αυτό και ενδεικτικό των προθέσεων του είναι πως θέλει να έρθει στον ΟΦΗ ώστε με την εμπειρία του να βοηθήσει τους υπόλοιπους γκολκίπερ της ομάδας. Ήδη στον ΟΦΗ έχει μεταφερθεί αυτή η επιθυμία του Ρόι Κάρολ και η περίπτωση του πρόκειται να ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος με το Νίκο Παπαδόπουλο να έχει μεταθέσει όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ για τον επόμενο μήνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook