Video | Αλεξάντερ Πέσιτς: Το μεγαλύτερο έγκλημα του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Σέρβος φορ ήρθε στον ΟΦΗ σε ηλικία 18 χρονών κάτω από αμφισβήτηση και ερωτηματικά, άντεξε μόλις δύο χρόνια και σήμερα ετοιμάζεται ξανά για μεταγραφή εκατομμυρίων. 

To όνομα του Αλεξάντερ Πέσιτς είναι πολύ γνωστό στον κόσμο του ΟΦΗ. Καταρχήν είναι ο πρώτος παίκτης που σκόραρε στο “Γεντί Κουλέ” μετά την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα το 2009 – σε εκείνο το περίφημο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Σέρβος επιθετικός ήρθε στο Ηράκλειο το καλοκαίρι του 2008 σε ηλικία 16 ετών – σε μια μεταγραφή που στην Αθήνα την “χρέωσαν” στον Παναθηναϊκό. Σε ένα περιβάλλον καχυποψίας και έντονης αμφισβήτησης και ενώ ο Σέρβος ήταν αμούστακο παιδί, στον ΟΦΗ δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου. Μάλιστα, την άνοιξη του 2009 βρέθηκε στην Μαδρίτη προκειμένου να δοκιμαστεί από την Ατλέτικο.

Εν συνεχεία επέστρεψε στο Ηράκλειο όπου και αποχώρησε τον Γενάρη του 2010 μετά από άστοχες ενέργειες της τότε διοίκησης του ΟΦΗ. Ο παίκτης χάθηκε δίχως η ομάδα να πάρει ούτε ένα ευρώ και από τότε ο Πέσιτς αγωνίστηκε στην Ιταλία με την Αταλάντα και την Γαλλία με την Τουλούζ. Ώσπου φέτος επέστρεψε στην πατρίδα του παίρνοντας πρωτάθλημα με τον Ερυθρό Αστέρα. Τα νούμερα του; Άκρως εντυπωσιακά με τον Πέσιτς να πετυχαίνει 29 γκολ με τον ίδιο να παίζει σε 51 παιχνίδια – σε όλες τις διοργανώσεις!! Ήδη είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Σερβίας με 25 γκολ και από ότι φαίνεται ο 26χρονος (γεν. 1992) φορ αναμένεται να μοσχοπουληθεί από τον Ερυθρό Αστέρα…

Δείτε τα φετινά επιτεύγματα του

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook