“Απόφαση από κοινού Ερασιτέχνη – ΠΑΕ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του τονίζει ότι η απόφαση για τα τμήματα υποδομής θα ληφθεί από κοινού με την ΠΑΕ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ

Επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ για την ανάληψη των ακαδημιών ποδοσφαίρου κατέθεσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΟΦΗ, έχει κάνει το τελευταίο διάστημα αρκετές συζητήσεις με όλο το φάσμα του ΟΦΗ και τη Δευτέρα (14/5) παραβρέθηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, στο οποίο και ανέλυσε το πλάνο του, σε ότι αφορά τον τρόπο λειτουργίας των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Η πρόταση του Νίκκι Παπαβασιλείου αφορά στη χρήση του τετάρτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το οποίο γίνονται ενέργειες να τοποθετηθεί πλαστικός τάπητας, στην χρήση του τρίτου γηπέδου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και του γηπέδου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, απέναντι απο το Carrefour, για το οποίο υπάρχει πλάνο αξιοποίησης.

Απόφαση σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Για την ώρα δεν υπάρχει ακόμη καμία συμφωνία για το θέμα αυτό, ούτε έχει ληφθεί απόφαση. Από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ έγινε γνωστό στο Νίκκι Παπαβασιλείου, ότι οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί, θα πρέπει να είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, καθώς στη νέα εποχή των υποδομών, θα πρέπει να υπάρχει στενή συνεργασία Ερασιτένη και ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Για το σκοπό αυτό θα γίνει συνάντηση μεταξύ των δυο διοικήσεων, αλλά και του Νίκκι Παπαβασιλείου, προκειμένου να γίνει συζήτηση για το θέμα των ακαδημιών ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook