“Τα στάνταρ του κόσμου του ΟΦΗ ήταν επιπέδου Σούπερ Λιγκ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την φετινή σεζόν πλέκοντας το εγκώμιο του κόσμου του ΟΦΗ ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει για τη νέα χρονιά προκειμένου να αντιμετωπίσει ξανά τα προβλήματα του παρελθόντος.

Αναλυτικά όσα είπε για τον ΟΦΗ

Για τον ΟΦΗ: «Η θέση της ομάδας, που αποτελεί τεράστιο μέγεθος για τα ελληνικά δεδομένα, είναι η επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία. Θα πρέπει να δώσουμε παραπάνω συγχαρητήρια στους παίκτες που μεταφράζουν καλύτερα την δουλειά μας, στον κύριο Παπαδόπουλο και το τεχνικό τιμ και στους ανθρώπους που διοικητικά υποστήριξαν την ομάδα γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα. Επίσης αξίζει ένα μεγάλο συγχαρητήρια στον κόσμο του ΟΦΗ που διαβάζοντας καθημερινά τα στάνταρ του ήταν Σούπερ Λιγκ. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να οργανωθεί διοικητικά, οικονομικά και να μην ξαναβρεθεί στην Β’ Εθνική – κάτι που είναι ξένο προς την δυναμική και την βαρύτητα της ομάδας».

Για το τι πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ: «Έχει προπονητικό τιμ, έχει το «Βαρδινογιάννειο» και οι διοικούντες θα πρέπει να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις που θα υποστηρίξουν όλα όσα πρεσβεύει ο σύλλογος».

Για την φετινή Football League: «ΟΦΗ και Άρης δίκαια παίρνουν την άνοδο. Ο Εργοτέλης θα μπορούσε να έχει κερδίσει βαθμολογικά πολλά περισσότερα από όσα έχει πάρει. Η εικόνα του είναι δυσανάλογη με τους βαθμούς που έχει πάρει. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός ήταν μια ευχάριστη έκπληξη και η πορεία της με γεμίζει ικανοποίηση γιατί είναι και ο γιος μου εκεί προπονητής αλλά και επειδή το πρώτο συνθετικό της ομάδας είναι ο ΑΟΧ και πέρασα από εκεί και δέθηκα. Για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό υπάρχουν πολλοί ιδιαίτεροι λόγοι που με αφήνουν πολύ ευχαριστημένο από την πορεία του. Πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στην διοίκηση του που έδωσε χώρο και χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά – κάτι που αποτελεί ένα πολύ σωστό παράδειγμα. Υπάρχουν διάφορα μοντέλα. Το ένα είναι που εμείς χρησιμοποιούμε εδώ με λίγες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και το άλλο με σωστές προσθήκες. Καταπληκτική δουλειά έγινε για παράδειγμα στον Ατρόμητο όπου τα 9/11 ήταν μεταγραφές του καλοκαιριού. Άρα, έγινε πολύ καλή δουλειά στις μεταγραφές».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook