Pics | Ο γιατρός έδωσε χρυσά και ασημένια παπούτσια στους σκόρερ του ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιώργος Στεφανουδάκης δεν είναι γνωστός μόνο για τις ιατρικές του ικανότητες και την τεράστια αγάπη του για τον ΟΦΗ αλλά και για το χιούμορ του. Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ έκανε το τραπέζι σε όλη την ομάδα (!) σε ένα γνήσιο Κρητικό γλέντι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το σάιτ του ΟΦΗ

Μια υπέροχη βραδιά πρόσφερε στους παίκτες του ΟΦΗ, ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Στεφανουδάκης.

Ο επι σειρά ετών χειρούργος-ορθοπεδικός και γιατρός του ΟΦΗ, φιλοξένησε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και το τεχνικό επιτελείο στο εξοχικό που διαθέτει στη Ροδιά, για να τους συγχαρεί για την επιστροφή της ομάδας, στην Σούπερ Λίγκ.

Με την …ψησταριά να ψήνει ασταμάτητα (επιμέλεια ψησίματος ο γενικός αρχηγός της ομάδας Κώστας Ζερβάκης και ο οδηγός του πούλμαν του ΟΦΗ Σταύρος Βετουλάκης), πολύ κέφι και χορό (από κρητικά …μέχρι καλαματιανό!), η καλοκαιρινή βραδιά, με θέα όλο το Ηράκλειο, κύλησε όμορφα, με το συγκρότημα του Γιώργου Γκλυκοκόκαλου και των συνεργατών του, να μη λείπει ούτε απ αυτό το… γλέντι των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ!

Με το γνωστό αστείρευτο χιούμορ του και τις απίθανες ατάκες  του, ο γιατρός της ΠΑΕ, αποδείχθηκε άριστος οικοδεσπότης και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, για να ευχαριστήσει τους παίκτες του ΟΦΗ, για τον άθλο που πέτυχαν στη φετινή χρονιά.

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς, όμως, ήταν η… απονομή των χρυσών παπουτσιών, του Γιώργου Στεφανουδάκη, στους πρώτους σκόρερ του ΟΦΗ και τους κορυφαίους κατά τη γνώμη του!

Με παπούτσια… βαμμένα σε χρυσό και ασημί χρώμα, ο Γιώργος Στεφανουδάκης, μέσα σε γενική αποθέωση, βράβευσε τους πρώτους σκόρερ Μάνο, Ντίνα, Κουτσιανικούλη, Βουό, Μαχαίρα (σε κάθε απονομή έγινε χαλασμόςαπο τους παίκτες!), ενώ απένειμε και δυο …μικρούς ανεμιστήρες, στον τερματοφύλακα Γιώργο Στρέζο και τον κεντρικό αμυντικό Γιάννη Ποτουρίδη, οι οποίοι ήταν οι βράχοι της άμυνας του ΟΦΗ, χωρίς να …πιεστούν ιδιαίτερα από τους αντιπάλους!

Με τραγούδια όπως το «πότε θα κάνει η ξαστεριά» και το άσμα του ΟΦΗ «90 χρόνια ασπρόμαυρης ζωής» το οποίο ο γιατρός του ΟΦΗ πρότεινε του χρόνου να πάει στη …Γιουροβίζιον, η βραδιά έκλεισε υπέροχα για τους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία απολαμβάνουν αυτήν την εποχή, όλα αυτά που κατέκτησαν αυτήν την σπουδαία για τους ίδιους και το σύλλογο, χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook