Ο Κοέλιο, οι δηλώσεις του και ο ΟΦΗ…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Πορτογάλος μέσος του ΟΦΗ έκανε δηλώσεις στην Record με την οποία κατγηρορεί τον σύλλογο για οικονομικούς λόγους και πρέπει να τις σχολιάσουμε αναφορικά με το τι και πως.

Λογιστές δεν είμαστε αλλά θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να έχουν συμβεί όλα όσα λέει ο Κοέλιο αναφέροντας ότι δεν έχει πάρει καθόλου χρήματα από όταν ήρθε τον Γενάρη. Ίσως ο Πορτογάλος αντιλαμβάνεται ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου και ψάχνει τρόπο να πιέσει. «Δεν έχω λάβει κανένα μισθό από τότε που υπέγραψα στον ΟΦΗ. Η διοίκηση έχει κάνει πολλές υποσχέσεις, αλλά ποτέ δεν τις έχει εκπληρώσει. Η επιθυμία μου τώρα είναι να επιστρέψω στην Πορτογαλία και να είμαι κοντά στην οικογένειά μου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο και ελπίζω να έχω πρόταση» είναι τα λόγια του Πορτογάλου μέσου. Ο Κοέλιο ασφαλώς και είναι πίσω (όπως και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ) όμως δεν είναι δυνατόν από την μία πλευρά να υπάρχει ο Βουό που να εκδηλώνει δημόσια την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΟΦΗ και από την άλλη ο Πορτογάλος να βγαίνει και να κάνει τέτοιο χώσιμο. Προφανώς κάτι δεν κολλάει.

Σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να ακούσουμε και την θέση της ΠΑΕ σε όλο αυτό το θέμα αφού μιλάμε για δηλώσεις παίκτη που βρίσκεται ακόμα στο ρόστερ του συλλόγου.

Όσον αφορά τον ισχυρισμό περί αδυναμίας ταξιδιού στο εξωτερικό, αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά αφού ήδη έχουν βγει τα εισιτήρια του για την μεθεπόμενη Τρίτη 29 Μαΐου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook