Το επόμενο χτύπημα του ΟΦΗ θα είναι τριπλό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Τζίλι Βουό, Ανέστης Νάστος, Λεωνίδας Αργυρόπουλος αναμένεται να είναι οι επόμενοι παίκτες του ΟΦΗ που θα φορούν την φανέλα του και στην Σούπερ Λιγκ.

Στον ΟΦΗ έχουν κάνει δυνατή εκκίνηση εν όψει της επόμενης περιόδου και, ορθώς, προπονητής και διοίκηση ξεκινούν τον σχεδιασμό από τα εσωτερικά ζητήματα της ομάδας. Η αρχή έγινε με την ανανέωση του συμβολαίου του Άγγελου Οικονόμου, ακολούθησε η επέκταση εκείνου του Μανώλη Μπολάκη, σήμερα έγινε η “τρίλιζα” με την παραμονή του Μανώλη Παπαστεριανού και στον ΟΦΗ δεν σταματούν.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κλείσουν και τα θέματα της παραμονής τριών βασικότατων ποδοσφαιριστών όπως είναι οι Τζίλι Βουό, Ανέστης Νάστος και Λεωνίδας Αργυρόπουλος.

Ήδη οι δύο πλευρές βρίσκονται στην τελική ευθεία για την ανανέωση των συμβολαίων τους που ενδεχομένως να ολοκληρωνόταν μέσα στα επόμενα 24ωρα ωστόσο τα… τυπικά θα παραταθούν για την επόμενη εβδομάδα – οπότε και θα έρθει στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος τους.

Αυτό θα γινόταν μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ωστόσο επαγγελματικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να έρθει στο Ηράκλειο τώρα και η άφιξη του χρονολογείται για την ερχόμενη Δευτέρα.

Έτσι ο ΟΦΗ θα έχει καταφέρει μέσα σε ένα 10ημερο να κλείσει σημαντικά μέτωπα. Παράλληλα, στον ΟΦΗ κινούνται και για τις υπόλοιπες υποθέσεις προκειμένου στην συνέχεια, να πάρουν σειρά και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook