Στην διάθεση του κόσμου τα διαρκείας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με σύνθημα με φράση «η θέση σου εδώ!» η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ξεκίνησε την διαφημιστική της καμπάνια, για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που βρίσκει τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Πάρε θέση στο Γεντί Κουλέ και βοήθησε την ομάδα μας» αναφέρει η ΠΑΕ, στο διαφημιστικό υλικό που ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, twitter, instagram).

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αποφάσισε να ξεκινήσει από νωρίς την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας, προσφέροντας έκπτωση σε όσους σπεύσουν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, μέχρι τις 15 Ιουνίου, στοχεύοντας σε μια οικονομική «ένεση» που έχει ανάγκη η ομάδα, αυτήν την εποχή.

Να σημειωθεί ότι εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και πριν τον αγώνα του ΟΦΗ με τη Σπάρτη, την Κυριακή (27/5) στο Γεντί Κουλέ.

Στην ανακοίνωση της, για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει:

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, που βρίσκει στην ομάδα μας στην Σούπερ Λίγκ. Μέχρι τις 15 Ιουνίου θα ισχύσουν, προνομιακές τιμές, με έκπτωση.

Οι προνομιακές τιμές έχουν ως εξής:

-Για τη θύρα 1 η κανονική τιμή είναι 120 ευρώ και η προνομιακή διαμορφώνεται στα 100 ευρώ.

-Για τις θύρες 2 και 3 η κανονική τιμή είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250 ευρώ.

-Για τη θύρα 7 η κανονική τιμή θα είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350 ευρώ.

-Για τη θύρα 8 η κανονική τιμή θα είναι 300 ευρώ και η προνομιακή 250.

-Για τη θύρα 9 (κάτω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 400 ευρώ και η προνομιακή 350.

-Για τη θύρα 9 (πάνω διάζωμα) η κανονική τιμή είναι 700 ευρώ και η προνομιακή 600.

Για τις θύρες 4,5 θα γίνει μια συζήτηση με τους οργανωμένους φιλάθλους, σε ότι αφορά την τιμή. Ενώ για τη θύρα 6 υπάρχει η σκέψη να αξιοποιηθεί για μαθητές και αθλητές, αλλά δεν έχει ακόμη ληφθεί οριστική απόφαση.

Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα έχουν δικαίωμα προνομιακής τιμής, εφ’ όσον ανανεώσουν την θέση τους μέχρι τις 15 Ιουνίου.

Αν όχι, τότε θα έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την θέση τους με την κανονική τιμή, μέχρι τις 4 Αυγούστου.