Κομεσίδης: “Ο υπέροχος κόσμος του ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο στόπερ του ΟΦΗ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και στάθηκε στην σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση.

«Πιστεύω στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και στην Σούπερ Λιγκ μια πολύ καλή πορεία» είπε αρχικά ο Δημήτρης Κομεσίδης μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr αναφέρθηκε στην παραμονή του για ένα ακόμη χρόνο στον ΟΦΗ: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Πρώτα στους συμπαίκτες μου, γιατί μείναμε ενωμένοι τον Ιανουάριο και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα. Μετά στον προπονητή, που με πίστεψε και πιστεύει και στην ομάδα της Σούπερ Λίγκ. Στην διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη. Αλλά και στον κόσμο του ΟΦΗ για την αγάπη του. Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι υπέροχος και βοηθάει πολύ την ομάδα».

Όπως λέει «την έχω παίξει τρία γεμάτα χρόνια στην Ξάνθη, την κατηγορία αυτή. Δε νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα. Αν εξακολουθούμε να παίζουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε φέτος, θα πάμε πολύ καλά. Η ομάδα θα χρειαστεί κάποιες προσθήκες, αλλά από εκεί και πέρα νομίζω ότι υπάρχει η εμπειρία και ένας πολύ καλός κορμός. Είμαι σίγουρος, ότι θα είμαστε πολύ δυνατοί».

Για το το να περιμένει ο κόσμος του ΟΦΗ από τον Δημήτρη Κομεσίδη τη νέα χρονιά, ο ίδιος τονίζει ότι «αυτό που κάνω πάντα. Θα δίνω το 100% και ακόμα παραπάνω στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα, να πετύχει τους στόχους της».