Αποκλειστικό: Ο ΟΦΗ θέλει να “δέσει” τον Στρέζο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι έχουν έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες και σύμφωνα με πληροφορίες του Gentikoule την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκεται στο Ηράκλειο ο εκπρόσωπος του προκειμένου να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του Γιώργου Στρέζου.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ τον τελευταίο 1,5 χρόνο αποδεικνύει με τις εμφανίσεις του ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες και παράλληλα η παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019 και είναι δεδομένο ότι με τις εμφανίσεις του στην Σούπερ Λιγκ πρόκειται να προσελκύσει το ενδιαφέρον τόσο ελληνικών ομάδων, όσο ενδεχομένως και συλλόγων του εξωτερικού. Και επειδή στον ΟΦΗ δεν θέλουν να την “πατήσουν” όπως με την περίπτωση του Δημήτρη Μάνου που φεύγει ως ελεύθερος και δίχως η ομάδα να πάρει ούτε ένα ευρώ, σκοπεύουν να δέσουν τον Γιώργο Στρέζο με ένα νέο συμβόλαιο και μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας.

Ο ίδιος ο Στρέζος άλλωστε περνάει αρκετά καλά στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ αναγνωρίζοντας την ευκαιρία που του έδωσε να αποδείξει την αναμφισβήτητα μεγάλη ποδοσφαιρική του αξία. Ο ίδιος είναι θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο να επεκτείνει το συμβόλαιο του με τον μάνατζερ του να έχει δεχτεί το… μήνυμα από την διοίκηση του ΟΦΗ. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκπρόσωπος του Γιώργου Στρέζου θα βρίσκεται στο Ηράκλειο μέσα στην επόμενη εβδομάδα προκειμένου να συζητήσει από κοντά το ενδεχόμενο της πρόωρης επέκτασης του συμβολαίου του γκολκίπερ του ΟΦΗ.