Συγκίνηση στην τελευταία προπόνηση στο “Γεντί Κουλέ” (video)

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Συγκινητικές στιγμές είχε η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ, στο “Γεντί Κουλέ”, που έγινε το Σάββατο (26/5) το πρωί.

Στην προπόνηση του Σαββάτου, όλοι οι ποδοσφαιριστές ήταν συγκινημένοι, καθώς η φετινή πετυχημένη σεζόν για τον ΟΦΗ, φτάνει στο τέλος της.

Μετά το τέλος της προπόνησης, με την προτροπή του Νίκου Παπαδόπουλου, όλοι οι παίκτες έβγαλαν μια αναμνηστική φωτογραφία,  αγκαλιάστηκαν, φώναξαν δυνατά ένα και έφυγαν για τα αποδυτήρια.

Την Κυριακή (27/5, 5μμ) ο ΟΦΗ κόντρα στην Σπάρτη, δίνει το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με σκοπό να πανηγυρίσει την άνοδο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football league.

Το παιχνίδι με τη Σπάρτη, θα είναι η κατάληξη της φετινής σπουδαίας προσπάθειας του τεχνικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, που έφερε ξανά την ομάδα μας, στην μεγάλη κατηγορία.

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Παπαδόπουλος, για το παιχνίδι με τη Σπάρτη, πήρε όλους τους παίκτες στην αποστολή και λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, θα ανακοινώσει την δεκαοκτάδα, για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

“Αύριο, όλοι στο γήπεδο, για να χειροκροτήσουμε αυτά τα παιδιά, για τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν φέτος.

Το αξίζουν”!

Και το video της ΠΑΕ ΟΦΗ:

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ

Συγκινητικές στιγμές είχε η τελευταία προπόνηση των παικτών του ΟΦΗ, στο Γεντί Κουλέ, που έγινε το Σάββατο (26/5) το πρωί. #ofi1925

Geplaatst door OFI 1925 official op zaterdag 26 mei 2018