Αναστόπουλος: “Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του και δίχως να ψάχνει δικαιολογίες – όπως είπε ο ίδιος – στόχος του ΟΦΗ είναι να είναι έτοιμος σε κάθε Κυριακή.

Αρχικά είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ: “Πιστεύω ότι ήταν μια δίκαιη και σημαντική νίκη. Όπως γνωρίζετε το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Από εκεί και πέρα κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε την δουλειά και την προσπάθεια γιατί γνωρίζετε ότι είμαστε μια νέα ομάδα. Για διάφορους λόγους δεν είχαμε όλους τους παίκτες στην προετοιμασία. Όπως και να το κάνουμε αυτό είναι μειονέκτημα. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα και έχουμε να δώσουμε πολλά σαν άτομα και σαν ομάδα. Το ζητούμενο είναι η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και νομίζω ότι το 1-0 ήταν λίγο φτωχό σε ότι αφορά τις ευκαιρίες που είχαμε. Χαιρόμαστε σήμερα και αύριο και από την Δευτέρα δουλειά. Ακολουθεί μια 15νθημερη διακοπή και σε αυτό το διάστημα ελπίζουμε ότι επειδή έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς θα μπουν αυτά τα παιδιά ώστε να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Είναι πολύ νωρίς για να κριθούμε από Κυριακή σε Κυριακή. Όπως είπα και θα το ξαναπω “στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό”. Και στο τέλος θα ξυρίσουμε τον γαμπρό. Ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει δικαιολογίες στον έναν χρόνο  που είμαι στην ομάδα. Ο ΟΦΗ είναι τέτοια ομάδα που πρέπει να κερδίζει κάθε Κυριακή. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε. Θέλω να ευχηθώ στον Εργοτέλη ότι καλύτερο. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, μετά από 94 λεπτά είμαστε φίλοι πάλι”.

Στην συνέχεια είπε ακόμα

Για την εμφάνιση σε σχέση με το ματς κόντρα στην Ξάνθη
“Σήμερα είχαμε ένα 30% βελτίωση από ότι δείξαμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Καμία ελληνική ομάδα δεν είναι έτοιμη”.

Για την κριτική που έγινε
“Η κριτική πάντα βοηθάει αρκεί να έχει μια λογική”.

Για την σημασία της νίκης επί του Εργοτέλη

“Ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν σημαντικό για εμάς, ειδικά που παίζαμε με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα βασιστεί στην πολύ μεγάλη διάθεση που θα δείξουν οι παίκτες.

Για τους Σίσιτς-Σουμπίνιο

“Τον Σίσιτς τον γνώριζα από την θητεία μας στον ΠΑΣ Γιάννενα και σε συνεργασία με τον πρόεδρο τον πήραμε. Την θέση του Σουμπίνιο την γνωρίζω καλύτερα από από κάθε άλλον. Η θέση του είναι πίσω από τον επιθετικό και είμαι ξεκάθαρος και απόλυτος για αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε φοβερή αλληλοκάλυψη”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος
“Είναι κακή η διακοπή για εμάς γιατί είχαμε βρει έναν ρυθμό”
΄
Για το πότε θα είναι έτοιμος ο ΟΦΗ
“Δεν έχω βγάλει στο μυαλό μου ένα σχεδιάγραμμα για το πότε θα είναι έτοιμη. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε έτοιμοι σε έναν μήνα. Η νοοτροπία του συλλόγου μας επιβάλλει να είμαστε έτοιμοι κάθε Κυριακή. Δεν γίνεται να πάρουμε περιθώριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook