“Ο ΟΦΗ θα είναι κοντά σε όλα τα σωματεία της Κρήτης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ έδωσε το παρόν στην γιορτή ανόδου του Ηροδότου και με δηλώσεις του ο Κώστας Καζανάκης τόνισε ότι ο σύλλογος θα είναι δίπλα σε όλα τα σωματεία του νησιού.

Με δήλωση του, στην επίσημη σελίδα της ομάδας, στο ofi1925.gr  ο Κώστας Καζανάκης ανέφερε ότι «αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο, για αυτό το οποίο πέτυχε. Τους ευχόμαστε καλή πορεία στην Β’ Εθνική. Ο ΟΦΗ ήταν, είναι και θα είναι κοντά σε όλα τα σωματεία της Κρήτης».

Συγχαρητήρια στον Ηρόδοτο, για την άνοδο του στην Football league, έδωσε αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, που παραβρέθηκε στην φιέστα που έγινε στην Αλικαρνασό.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο αντιπρόεδρος Κώστας Καζανάκης συνεχάρη τον πρόεδρο του Ηροδότου Στέλιο Σωκιανό, αλλά και τον προπονητή του Ηροδότου Μανόλη Παπαματθαιάκη και ευχήθηκε, ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον.

Εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην φιέστα του Ηροδότου, παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καζανάκης, ο μέτοχος και πρώην μέλος του Δ.Σ. Μανόλης Κουμαντάκης, γιατρός της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιώργος Στεφανουδάκης, ο Δημήτρης Αποστολάκης και ο Νίκος Ανδριαδάκης (Δημόσιες σχέσεις).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook