Φαζός: “Ευχαριστώ τον ΟΦΗ για την εμπιστοσύνη”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Φαζός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2020.

«Επιστρέφω μαζί με την ομάδα, ξανά στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό τα λέει όλα» λέει αρχικά ο Μανόλης Φαζός, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr.

Παρέμεινε στην ομάδα μετά τον υποβιβασμό της στην Γ’ και την Β’ Εθνική και τώρα επιστρέφει με αυτήν, στην μεγάλη κατηγορία. Kαι όπως τονίζει στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ: «Ηταν τρία δύσκολα χρόνια για όλους μας, στις μικρές κατηγορίες. Ο ΟΦΗ δεν ανήκει εκεί. Επέστρεψε εκεί που αξίζει να βρίσκεται και χαίρομαι και επιστρέφω και εγώ στην Σούπερ Λίγκ, με τον ΟΦΗ. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό».

Για τους προσωπικούς του στόχους, τονίζει πως «θα συνεχίσω να δίνω το 100% στην προπόνηση και στα παιχνίδια, περιμένοντας πάντα την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσω τη νέα περίοδο, να δώσω ότι περισσότερο έχω για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Ενώ στέλνει και ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Τους θέλουμε ακόμα περισσότερο δίπλα μας. Φέτος δείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Πιστεύω ότι το ίδιο θα κάνουμε και του χρόνου».