Το “όχι” στην Λάρισα και το δέσιμο του για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Θα μπει ήδη στον πέμπτο του χρόνο στον ΟΦΗ και το δέσιμο του με την ομάδα είναι ισχυρό. Αυτό φάνηκε και τώρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είπε όχι σε μια πολύ καλύτερη πρόταση που είχε από την ΑΕΛ για να παραμείνει στο Ηράκλειο και να φορέσει τα “ασπρόμαυρα”.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης παρέμεινε στον ΟΦΗ και εντελώς αθόρυβα θα διανύσει την πέμπτη του σεζόν στην ομάδα. Κοινό στοιχείο των δύο θητειών του στην ομάδα; Πως και τις δύο φορές παρέμεινε μέχρι τέλους. Δεν πήδηξε από το καράβι ούτε τον Γενάρη του 2015 παραμένοντας μέχρι και την τελευταία ημέρα, ούτε και πριν από λίγους μήνες όταν έμεινε στο Ηράκλειο μαζί με τους άλλους 12-13 “ήρωες” που στο τέλος οδήγησαν τον ΟΦΗ στην άνοδο.

Μάλιστα, οι πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν ότι ο Βασίλης Κουτσιανικούλης είχε στα χέρια του επίσημη πρόταση από την ΑΕΛ προκειμένου να γυρίσει στην Λάρισα. Παρότι θα ήταν συμφέρον για τον ίδιο, από την πλευρά της οικογένειας του, καθώς εκεί διαμένουν η σύζυγος με τον έξι μηνών γιο του, εκείνος είπε όχι στην Λάρισα λέγοντας το ναι στον ΟΦΗ δείχνοντας πόσο πολύ ήθελε να παραμείνει εδώ.

Άλλωστε προερχόταν από την καλύτερη χρονιά της καριέρας του με 10 γκολ και 11 ασίστ αποτελώντας μαζί με τους Μάνο, Ντίνα και Βουό μια τετράδα – φωτιά στην μεσοεπιθετική γραμμή του ΟΦΗ. Είναι γεγονός πως και εκείνος το πάλεψε για να μείνει. Δεν ήθελε να φύγει από το Ηράκλειο καθώς πίστευε ότι (και εκείνος) είχε αφήσει κάτι στην μέση με την αποχώρηση του τον Μάρτιο του 2015. Και εν τέλει δικαιώθηκε με την καταπληκτική χρονιά που έκανε, με τις γκολάρες που έβαλε και το πάθος που έβγαλε μέσα στο χορτάρι του “Γεντί Κουλέ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook