Που στοχεύει ο ΟΦΗ: Αριστερό μπακ και “10αρι”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την απόκτηση του Σωτηρίου, στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους σε δύο θέσεις.

Το κεφάλαιο γκολκίπερ έκλεισε νωρίς για τον ΟΦΗ αφού πλέον τόσο ο Στρέζος θα μπει στην προετοιμασία ανεπηρέαστος από το συμβόλαιο του επεκτείνοντας μέχρι το 2020 όσο και η ομάδα κλείνει το δίδυμο με την απόκτηση του Δημήτρη Σωτηρίου.

Πλέον στον ΟΦΗ περνούν στις επόμενες “πίστες” της μεταγραφικής τους αναζήτησης και μόλις ολοκληρωθεί, καλώς εχόντων των πραγμάτων, η μεταγραφή του Παύλου Κυριακίδη – θα κλείσει και το κομμάτι των αμυντικογενών μέσων. Είναι δεδομένο ότι στον ΟΦΗ δεν πρόκειται να βιαστούν αφού υπάρχει μπροστά του ένας ολόκληρος μήνας και καμία ομάδα δεν κλείνει το ρόστερ της από τώρα. Παρ’ όλα αυτά, στόχος είναι να γίνουν κάποιες προσθήκες μέχρι τις 2 Ιουλίου και στην συνέχεια οι υπόλοιπες να γίνουν μέχρι η ομάδα να αναχωρήσει για το Καρπενήσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ κάνουν τώρα αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιτελικού μέσου. Όσον αφορά την πρώτη θέση, μια εκ των επιλογών είναι ο Αλέξανδρος Κούρος που πάντως δεν έχει λύσει ακόμα το συμβόλαιο του με τον Απόλλωνα. Μια επιλογή ακόμα είναι και ο Νίκος Κοροβέσης για τον οποίο το ενδιαφέρον είναι δεδομένο και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ένα πρώιμο στάδιο συζητήσεων.

Όσο για την θέση του “10αριου” στον ΟΦΗ τηρούν στάση αναμονής κοιτάζοντας προς το εξωτερικό αφού από την Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλές επιλογές παικτών με τα χαρακτηριστικά που αναζητάει ο Παπαδόπουλος. Ούτως ή άλλως, εκεί υπάρχει κενό μετά τις αποχωρήσεις των Λεάλ, Κοέλιο και θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ποδοσφαιριστής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook