Οι δύο δρόμοι του Δεληγιαννίδη: ΠΑΟΚ ή ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποτελεί ακόμα έναν στόχο του ΟΦΗ και το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα.

Το ενδιαφέρον για τον 22χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο που δημοσιεύτηκε πρώτα στην εφημερίδα “Metrosport”. Ο Νίκος Παπαδόπουλος ήθελε τον Δεληγιαννίδη τόσο το καλοκαίρι του 2016 όταν ήταν προπονητής στον Ηρακλή, όσο και το περσινό όταν ήθελε να τον φέρει στον ΟΦΗ. Κάτι που δεν συνέβη αλλά δεν αποκλείεται να συμβεί φέτος.

Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν πως στον ΟΦΗ βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με τον ποδοσφαιριστή που μετά από δύο “άγονες” σεζόν στον ΠΑΟΚ θέλει να φύγει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για να αποκτήσει χρόνο συμμετοχής. Ωστόσο η περίπτωση αποδέσμευσης του από τον ΠΑΟΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα – παρά την επιθυμία του ίδιου του Δεληγιαννίδη για να αποδεσμευτεί και να πάει σε μια ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Ήδη, από την πλευρά του ΟΦΗ του έχουν αναλύσει το πλάνο τους και ότι τον υπολογίζουν αρκετά και η παρουσία του Νίκου Παπαδόπουλου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα ο Δεληγιαννίδης δεν δείχνει διατεθειμένος, παρά την παρουσία ενδιαφέροντος, να φύγει και να πάει σε ομάδα του εξωτερικού και οι δύο επιλογές που έχει είναι συγκεκριμένες: Είτε παραμένει στον ΠΑΟΚ, είτε έρχεται στον ΟΦΗ – ακόμα και ως ελεύθερος αφού στην Θεσσαλονίκη δεν έχουν αποφασίσει ακόμα με το τι θα κάνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook