Ο πολυθεσίτης Κοροβέσης και το “όχι” σε πρόταση για τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επιστρέφει ξανά σε υψηλό επίπεδο, μετά την θητεία του στον ΠΑΟΚ, και έχει την ευκαιρία να δείξει η τελευταία διετία ήταν μια κακή παρένθεση.

Εδώ και ένα 24ωρο (και κάτι παραπάνω) ο Νίκος Κοροβέσης αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός που έκανε το “μπαμ” με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα και υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ να τον αγοράσει, δεν στέριωσε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Μετά από δύο “άγονα” χρόνια στον ΠΑΟΚ και μια κακή χρονιά στον Πλατανιά, παρασυρόμενος από την γενική μετριότητα της ομάδας των Χανίων, ο “Κόρο” έχει ξανά την ευκαιρία να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Και το αντιλήφθηκε και ο ίδιος που παρότι είχε προτάσεις πολύ υψηλότερες οικονομικά από εκείνες του ΟΦΗ, είπε το “ναι” στην πρόταση που του έγινε στις επαφές που είχε με τον Κώστα Καζανάκη. Αυτό ήταν και το σημείο κλειδί στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του. Στον ΟΦΗ κατάλαβαν πως ο Κοροβέσης έχει ακόμα μεγάλο κίνητρο για να αποδείξει την, δεδομένη, αξία του και ο Παπαδόπουλος τον ήθελε στην ομάδα γιατί μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης ενώ στην θητεία του στον Πλατανιά χρησιμοποιήθηκε σε κάποια παιχνίδια και ως αριστερός μπακ.

Σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του έπαιξε και ο επιστήθιος φίλος του Δημήτρης Καμπριάνης που συνδέεται και με κουμπαριά με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη και ασχολείται με την εκγύμναση αρκετών αθλητών. Οι δυο τους έχουν άριστες σχέσεις και γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στον ΟΦΗ, του έδωσε να καταλάβει πως παρά τα τρία χρόνια παρουσίας της ομάδας στα “χωράφια” της Γ’ Εθνικής και της Football League, παραμένει ως οργανισμός μεγάλος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook