Βασιλειάδης: “H Σούπερ Λίγκ θέλει για φέτος να μείνει ο αριθμός των 16”

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη βρέθηκε Τρικαλινή αντιπροσωπεία για το θέμα της αναδιάρθρωσης στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από τον ΑΟ Τρίκαλα παραβρέθηκε ο μεγαλομέτοχος Δημήτρης Μπαταγιάννης και ο πρόεδρος Ανδρέας Μπέκιος, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Χρήστος Σιμορέλης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ενώ από την πλευρά του Επιμελητηρίου Τρικάλων ο Χρήστος Ζαραμπούκας.

Ο Υφυπουργός είπε στους Τρικαλινούς ότι η δική του επιθυμία είναι να γίνει πρωτάθλημα με 20 ομάδων, αλλά θεωρεί ότι η Σούπερ Λίγκα θέλει για φέτος να μείνει ο αριθμός των 16 και είναι κάτι που θα συζητηθεί στην γενική συνέλευση.

Πάντως αν γίνει η ανατροπή και τελικά προχωρήσει η αναδιάρθρωση όπως επιθυμεί ο Yφυπουργός τότε θα γίνει δεκτό το αίτημα των Τρικαλινών.

Nα μην παραμείνουν Κασσιόπη και Πλατανιάς από τη στιγμή που έγινε η επικύρωση της βαθμολογίας, και το εισιτήριο να πάρουν Δόξα Δράμας και ΑΟ Τρίκαλα.

Βέβαια αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι θα γίνει ένα πρωτάθλημα των 16 ομάδων, αλλά είναι σαφές ότι ο Υφυπουργός είδε με θετικό μάτι την Τρικαλινή αντιπροσωπεία.

Πηγή: GoalTrikala