Το “ξένο” “10αρι” και ο Έλληνας φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ. Ενώ στον ΟΦΗ περιμένουν να κλείσουν θετικά τα μέτωπα με Κυριακίδη, Δεληγιαννίδη, παράλληλα έχουν στην τελική ευθεία τρεις ακόμα υποθέσεις παικτών.

Μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα αναμένεται να έχουν κλείσει θετικά δύο ανοικτές υποθέσεις για τον ΟΦΗ. Η μια αφορά την απόκτηση του Παύλου Κυριακίδη και η άλλη είναι ο δανεισμός του Παναγιώτη Δεληγιαννίδη. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αποτελούν προσωπική επιθυμία του Νίκου Παπαδόπουλου που γνωρίζει πολύ καλά τι μπορούν να δώσουν στην ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, παράλληλα με τις παραπάνω υποθέσεις, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ είναι σε συζητήσεις με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που τα ονόματα τους δεν έχουν διαρρεύσει. Στον ΟΦΗ κρατούν τις περιπτώσεις τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφορούν την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας: Εξτρέμ, επιθετικός και ένας επιτελικός μέσος. Όσον αφορά τον τελευταίο, στον ΟΦΗ βρίσκονται σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστή που δεν είναι Έλληνας και είναι στα “ραντάρ” του Νίκου Παπαδόπουλου με τις επαφές να είναι σε εξέλιξη. Για τον επιθετικό, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ είναι Έλληνας αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα απολύτως.

Οι συζητήσεις του ΟΦΗ με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι “ανοικτές” και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook