Ο Βασιλειάδης “απολογείται” στην Παναχαϊκή;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Όπως αναφέρει η “Match News” της Αχαΐας ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε επικοινωνία του με τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα (πρόεδρο Επιμελητηρίου Αχαΐας και διοικητικό παράγοντα της Παναχαϊκής) του ξεκαθάρισε ότι από την πλευρά του ό,τι μπορούσε να κάνει το έκανε για την αναδιάρθρωση, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρουν οι ομάδες.

Σύμφωνα με τη “Match” ο Γ. Βασιλειάδης φέρεται να ανέφερε στον Πλ. Μαρλαφέκα τα εξής: «Από τη δική μου πλευρά, αυτό που ήταν να κάνω, το έκανα με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο που αποτελεί άλλωστε και βούληση της Πολιτείας. Τους έχω καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση που αφορά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο και το βιώσιμο μέλλον του, με πλάνο που οδηγεί σε μείωση των ομάδων, μια μείωση που είναι απόλυτη προτεραιότητα για εμάς και εγγυάται ένα μακροπρόθεσμο οικονομικό μέλλον στο ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα, οι ίδιες οι ομάδες είναι αυτές που θα κληθούν να πάρουν την τελική τους απόφαση, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα παραπάνω».

Όσον αφορά τον Πλ. Μαρλαφέκα ανέφερε τα εξής: «Τι να κάνουμε, εμείς είμαστε κυριολεκτικά στον αέρα. Θα περιμένουμε αναγκαστικά μέχρι και τις 25 του μήνα, όπου εκεί θα παρθεί η οριστική απόφαση και μετά, θα έχουμε πολλά να προγραμματίσουμε για τη νέα χρονιά στην ομάδα μας».