Το scouting report για τον Μεγιάδο

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule κάνει το σκάουτινγκ για τον 25χρονο αμυντικό μέσο που βρίσκεται προ των πυλών του ΟΦΗ και μεταφέρει όσα έμαθε από την Αργεντινή.

Στην παγκοσμιοποίηση των social media, εύκολα μπορείς να επικοινωνήσεις με την άλλη άκρη του κόσμου. Έτσι και το Gentikoule επικοινώνησε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Τσακαρίτα και μας σκιαγράφησαν το προφίλ του Μιγκέλ Μεγιάδο που βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στον ΟΦΗ.

Ο 25χρονος Αργεντινός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε φέτος στην Σούπερ Λιγκ της Αργεντινής με την φανέλα της Τσακαρίτα. Έπαιξε σε 17 παιχνίδια και γενικά είχε σταθερές εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια. Συνολικά μέτρησε 161 παιχνίδια με την φανέλα της Τσακαρίτα ενώ πέτυχε και τρία γκολ.

Το αγωνιστικό του προφίλ
Ο Μεγιάδο, μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα κάποιος μέσω του youtube, είναι ένας σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος. Δεν διστάζει να κάνει σκληρά μαρκαρίσματα, δέχεται εύκολα την κίτρινη κάρτα ωστόσο είναι καλός και δημιουργικά.

Όπως μας λέει ο Αριέλ Φαβέρο του SabadoSport, ο Μεγιάδο είναι “γνωστός για το δυναμικό του παιχνίδι και την καλή του τεχνική κατάρτιση. Έχει ικανότητα στην δημιουργία φάσεων και εδώ οι δημοσιογράφοι τον περιγράφουν ως έναν δυναμικό και εργατικό ποδοσφαιριστή”.

Παράλληλα, συνεχίζοντας το scouting report από την Αργεντινή, αυτό που μας μεταφέρθηκε είναι ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό χαρακτήρα.

Του αρέσει να παίρνει την μπάλα από τους κεντρικούς αμυντικούς και να παίρνει την πρώτη πάσα ώστε να βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Βοηθάει αρκετά αμυντικά ενώ όταν η ομάδα επιτίθεται έχει πολύ καλή τελική πάσα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook