Με προσεκτικά βήματα για τον φορ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στον ΟΦΗ κινούνται με μυστικότητα στην υπόθεση απόκτησης του επιθετικού με το Νίκο Παπαδόπουλο να έχει κάνει ήδη τις επαφές του.

Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα του ΟΦΗ έχουν πάρει την σειρά τους και είναι γεγονός πως οι προτεραιότητες που έχουν μπει, τηρούνται ευλαβικά. Λίγες ημέρες πριν την πρώτη, ανεπίσημη, συγκέντρωση της νέας χρονιάς και στον ΟΦΗ έχουν βάλει στο στόχαστρο την ενίσχυση της επίθεσης με το όνομα του φορ να μην έχει διαρρεύσει.

Πάντως, από ότι φαίνεται δεν αποτελούν προτεραιότητα διάφορα ονόματα που έχουν βγει προς τα έξω και τα οποία έχουν σχέση με τον ΠΑΟΚ (π.χ. Κουλούρης ή Λάμπρου). Στον ΟΦΗ έχουν βάλει στο στόχαστρο άλλον επιθετικό όπου το όνομα του δεν έχει διαρρεύσει και ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν γίνει οι πρώτες επαφές. Δεν έχει γίνει γνωστό αν πρόκειται για ξένο επιθετικό αν και ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στο στόχαστρο βρίσκεται Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Aυτήν την στιγμή οι συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν υπάρχει κάτι δεδομένο όμως μετά την υπόθεση απόκτησης του Μεγιάδο, είναι δεδομένο πως πρόκειται να ακολουθήσει και εκείνη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook