Αργεντινή: “Ο Μεγιάδο πάει στον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με την φράση “έκλεισε ο κύκλος του Μεγιάδο στην Τσακαρίτα”, οι Αργεντινή επιβεβαιώνουν το Gentikoule και κάνουν λόγο για οριστικές εξελίξεις.

Όπως όλα δείχνουν, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 25χρονου καθώς και οι Αργεντινοί με δημοσιεύματα τους αναφέρουν ότι είναι οριστική η αποχώρηση του από την Τσακαρίτα με προορισμό τον ΟΦΗ.

Η ιστοσελίδα soloascenso.com.ar, αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως “η Τσακαρίτα μένει χωρίς έναν από τους βασικούς μέσους της. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Τσακαρίτα υποφέρει από τις αποχωρήσεις παικτών της. Ο Μιγκέλ Μεγιάδο θα συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αμυντικός μέσος που αγωνίστηκε σε περίπου 150 παιχνίδια με την φανέλα της Τσακαρίτα από το 2014 και μετά, θα συνεχίσει την καριέρα του στην “Γηραιά Ήπειρο και στον ΟΦΗ ως δανεικός, χωρίς χρήματα προς τον σύλλογο και με οψιόν αγοράς. Οι δύο πλευρές (διοίκηση – ποδοσφαιριστής) συμφώνησαν πως έκλεισε ο κύκλος του στην Τσακαρίτα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook