Ο Σέρχε Σότο στο Gentikoule για τον Χουάν Νέιρα: “Ο Χουάν είναι ηγέτης”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μεξικανός δημοσιογράφος του TV Azteca Morelos που καλύπτει το ρεπορτάζ της Ζακατεπέκ γράφει στο Gentikoule για το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ.

Το όνομα του Αργεντινού μέσου έσκασε ξαφνικά στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ όταν και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. Το Gentikoule επικοινώνησε με τον Σέρχε Σότο του TV Azteca Morelos που σκιαγράφησε για λογαριασμό σας το προφίλ του 29χρονου Αργεντινού μέσου.

Ξεκινώντας την αναφορά του ο Σέρχε Σότο τονίζει ότι “ο Χουάν είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Γνωρίζει πότε θα σταματήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού”. Όσο για το αν είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα απάντησε αμέσως “πιστεύω πως ναι. Ο Χουάν είναι ένας διαφορετικός παίκτης, είναι έξυπνος και έχει καλό σουτ τόσο από μέση όσο και από μεγάλη απόσταση”.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης προσθέτει λέγοντας πως “είναι μέσος που μπορεί να παίξει και πίσω από τον επιθετικό σαν “9αρι”. Δεν έχει απέραντη φυσική κατάσταση όμως είναι εξαιρετικός τεχνίτης”.

“Είναι ηγέτης”
Για το αν είναι ηγέτης μέσα στο γήπεδο ήταν ξεκάθαρος: “Στην Ζακατεπέκ ήταν αρχηγός. Και ήταν ο αυθεντικός ηγέτης της ομάδας και ένας από τους καλύτερους παίκτες στην κατηγορία. Τους τελευταίους έξι μήνες, ο Χουάν ήταν παίκτης – κλειδί για την Ζακατεπέκ σε ότι έχει να κάνει με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα αλλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κόντρα στην Τολούκα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook