Επιμένει Ελληνικά ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Κόντρα σε κάθε όνομα που έχει διαρρεύσει (και δεν παίζουν αρκετά εξ’ αυτών), οι πρώτοι στόχοι σε άμυνα και επίθεση είναι ελληνικοί.

Τα τελευταία 24ωρα έχει ακουστεί κάθε λογής όνομα και βέβαια εδώ δεν πρόκειται να μπούμε στην ονοματολογία προκειμένου να διαφημιστεί η… πραμάτεια του καθενός. Στον ΟΦΗ έχουν κάνει τις επιλογές τους για την άμυνα και την επίθεση και οι πρώτοι στόχοι είναι Ελληνικοί. Πρώτα θα εξαντληθούν τα περιθώρια για την απόκτηση ενός Έλληνα στόπερ και άλλου ένα επιθετικού και στην συνέχεια, θα κοιτάξει ο Νίκος Παπαδόπουλος,  θα εξεταστούν οι διάφορες επιλογές από το εξωτερικό.

Για την θέση του κεντρικού αμυντικού, βασικοί στόχοι είναι οι Σαρρής και Παπάζογλου. Υπάρχουν και διάφορες επιλογές από το εξωτερικό όμως αυτοί οι δύο βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της λίστας του Νίκου Παπαδόπουλου.

Όσον αφορά την επίθεση, στον ΟΦΗ έχουν θέσει εξαρχής στόχους από την Ελλάδα. Οι πρώτοι στόχοι είναι Έλληνες δίχως να έχει διαρρεύσει κανένα απολύτως όνομα παίκτη που ενδιαφέρει τον ΟΦΗ. Διάφορα ονόματα που γράφτηκαν ξένων επιθετικών, ούτε που έχουν απασχολήσει την ομάδα και είναι λογικό για τον “Παπ” να θέλει να διατηρήσει τον ελληνικό κορμό – που με τόσο κόπο από πέρυσι, έχει καταφέρει να δημιουργήσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook