Παπουλής: «Θέλαμε τη νίκη πιο πολύ από τον κόσμο»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Φώτης Παπουλής μίλησε για την “δίψα” που αισθάνονταν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για να κερδίσουν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη τονίζοντας παράλληλα ότι ο ΟΦΗ θα πάει στην Τούμπα για να πάρει ότι καλύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παίκτης του ΟΦΗ στη ραδιοφωνική εκπομπή του gazzetta.gr:

Για το πως έζησε το ντέρμπι: «Νομίζω ότι το περιμέναμε όλη τη βδομάδα. ήθελα να παίξω σε ένα ντέρμπι  της Κρήτης, θέλαμε τη νίκη πιο πολύ για τους φιλάθλους. Ήταν καταπληκτική η ατμόσφαιρα, ευτυχώς τελείωσε θετικά για εμάς. Κρατάμε την νίκη και προχωράμε»

Για τη φάση στο τέλος του αγώνα όπου έκανε κούρσα, έχασε την ευκαιρία, αλλά χειροκροτήθηκε από τον Αναστόπουλο: «Στη φάση αυτή ήμουν πολύ κουρασμένος, έκανα το σπριντ με όση δύναμη μου είχε απομείνει κατάφερα να πλασάρω, αλλά δεν μπήκε το γκολ».

Για το πως βλέπει τη συνέχεια: «Σίγουρα νομίζω ότι η πρώτη νίκη ήρθε και με μια καλή εμφάνιση. Νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη,  θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και ν α πάρουμε τους βαθμούς που θα μας οδηγήσουν στην πιο εύκολη παραμονή μας, κάτι που είναι ο αρχικός στόχος και στη συνέχεια θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για το αν υπάρχει στα αποδυτήρια η αίσθηση ότι ο ΟΦΗ είναι ομάδα πρώτης κατηγορίας:«Φαίνεται αυτό, ο ΟΦΗ ήταν για πολλά χρόνια στην Α` Εθνική, έχει αποδείξει τι ομάδα είναι, ηταν μια κακή συγκυρία τα προηγούμενα 2 χρόνια για τον ΟΦΗ. Με την παρουσία όσων βρίσκονται στην ομάδα ,του κόσμου και όλο το σκηνικό του ΟΦΗ μιλάει από μόνο του, είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να καθιερωθεί στη Σούπερ Λιγκ».

Για το επόμενο ματς του ΟΦΗ στην Τούμπα: «Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλοστημένη ομάδα, εμείς θα πάμε στην Τούμπα να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και θα κηνυγίσουμε όλες τις ελπίδες που θα έχουμε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook