Βερόν: «Άλλο ΟΦΗ και άλλο Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα»

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, ο Ματίας Βερόν μίλησε για την διαφορά του ΟΦΗ με Ολ. Βόλου, Καβάλα ενώ στάθηκε στα στοιχεία που έδωσαν τη νίκη στον ΟΦΗ επί του Εργοτέλη.

Ο Αργεντινός «μαέστρος» του ΟΦΗ φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Sport 103 και αναφερόμενος στη νίκη επί του Εργοτέλη τόνισε ότι «η δυναμικότητα της ομάδας, συνέβαλλε στην νίκη απέναντι στον Εργοτέλη. Κρίθηκε στο πόσο πολύ θέλαμε την νίκη που για εμάς ήταν πολύ σημαντική. Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και χρειάζονταν μεγάλη αποφασιστικότητα για να πάρουμε τους τρεις πόντους». Παράλληλα, στάθηκε και στην εβδομάδα που προηγήθηκε του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους λέγοντας ότι «ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Έπρεπε να δείξουμε μεγάλη σοβαρότητα για να πάρουμε το δικό μας… clasico. Μετά από την εμφάνιση με την Ξάνθη, ήταν σημαντικό να δώσουμε απαντήσεις εντός αγωνιστικού χώρου».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ματίας Βερόν στον Sport 103

Για το καλοκαίρι που προηγήθηκε: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμάς, μετά από όλα όσα έγιναν με την υπόθεση της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου. Κάναμε μια πολύ δύσκολη προετοιμασία, αλλά μέσα από τον χρόνο και τις προπονήσεις βρήκαμε τρόπο να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον μέσα στον ομάδα».

Για τις περιπέτειες που πέρασε ο ΟΦΗ: «Σε καμία περίπτωση ο ΟΦΗ δεν έχει σχέση με αυτά που έγιναν στον Ολυμπιακού Βόλου και στην Καβάλα, δεν μπορεί να μπουν στο ίδιο καλάθι».

Για την απόφαση του να επιλέξει το νούμερο 1: «Δεν σημαίνει κάτι που φοράω το νούμερο 1 στην φανέλα. Μου αρέσει πολύ αυτό το νούμερο, το ήθελα και φέτος. Δεν σημαίνει κάτι, είναι απλά ένας αριθμός όπως όλοι οι άλλοι». 

Για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων: «Όλες αυτές οι αποκαλύψεις για αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο για όλους. Είδαμε ότι και στην Ιταλία ότι συμβαίνουν παρόμοια πράγματα. Το καλό είναι ότι φαίνεται πως αλλάζει το σκηνικό, κάποιες ομάδες αρχίζουν και τιμωρούνται και αυτός είναι ένας τρόπος να «καθαρίσει» ο χώρος».

Για την επιστροφή του ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι στην Τούμπα για μένα θα είναι μια ευχάριστη κατάσταση. Από αυτό το γήπεδο έχω μόνο ευχάριστες αναμνήσεις και γλυκά συναισθήματα μέσα μου».

Για την περσινή σαιζόν: «Ήταν δύσκολη η περσινή χρονιά με τον ΟΦΗ στην Β’ Εθνική, γιατί έπρεπε να ανέβουμε και κυνηγούσαμε την νίκη σε όλα τα παιχνίδια. Μου είχε λείψει η Σούπερ Λίγκα και αισθάνομαι χαρούμενος που επέστρεψα στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Το έργο μας είναι δύσκολο, πάντα όμως είναι μεγάλη χαρά για μένα να παίζω απέναντι σε μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ».

Για τον ΠΑΟΚ: «Παρακολούθησα το Εργοτέλης – ΠΑΟΚ, εξαιτίας του ρεπό που είχαμε. Παρόλο που δεν ήταν από τα καλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχει παίκτες που είναι υψηλού επιπέδου, όπως ο Βιεϊρίνια που με μια τους κίνηση να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού. Ακόμα και λάθη αν γίνουν, έχει την εμπειρία να επαναφέρουν την κατάσταση στα μέτρα τους και να κερδίσουν». 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook