Videos | Ποιος είναι ο Ισμαήλ Σασί

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το όνομα του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού έσκασε ξαφνικά στο ρεπορτάζ του ΟΦΗ και το Gentikoule έψαξε, ρώτησε στην Κύπρο και έμαθε.

Διατηρώντας την τακτική που ακολούθησε στην υπόθεση του Νέιρα, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε στην απόκτηση του Ισμαήλ Σασί και αφού το όνομα του Τυνήσιου μεσοεπιθετικού δεν είχε γραφτεί μέχρι τώρα. Ποιος είναι όμως ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής;

Ο Ισμαήλ Σασί είναι 26 χρονών (24/12/1991) και δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Κύπρο. Πρώτα πήγε στην ΑΕ Ζακκακίου από όπου τον Γενάρη του 2017 πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Λεμεσσού. Εκεί παρέμεινε τον τελευταίο χρόνο, όπου μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κύπρο, είχε συμφωνήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του – κάτι που τελικά δεν συνέβη τον τελευταίο μήνα.

Πρόκειται για έναν παίκτη που παίζει σε όλες τις γραμμές της επίθεσης αλλά κυρίως παίζει ως “ψευτοεννιάρι”, πίσω από τον επιθετικό. Με βάση τα όσα μας μετέφεραν συνάδελφοι από την Κύπρο, πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που διακρίνεται για την ντρίμπλα του αλλά και την μεγάλη ικανότητα που έχει στο ένας εναντίον ενός. Το μεγάλο μπαμ το έκανε με την ΑΕ Ζακκακίου όπου πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις μέσα σε ένα εξάμηνο με αποτέλεσμα να πάρει μεταγραφή για την ΑΕ Λεμεσού.

Το όνομα του έπαιξε το προηγούμενο χρονικό διάστημα τόσο για ομάδες της Τουρκίας, όσο και του Βελγίου – ωστόσο τελικά το πρέσινγκ του ΟΦΗ απέδωσε με αποτέλεσμα ο Τυνήσιος να καταλήξει στον ΟΦΗ.

Δείτε τον εν δράσει

Μάλιστα το γκολ που πέτυχε με την ΑΕ Λεμεσού κατά της Ανόρθωσης, ήταν υποψήφιο ως ένα από τα καλύτερα της χρονιάς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook