Σασί: “Σημαντικό βήμα στην καριέρα μου ο ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Στο Ηράκλειο, βρίσκεται το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο 26χρονος διεθνής Τυνήσιος επιθετικός Ισμαέλ Σασί, ο οποίος παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Σασί, από το αεροδρόμιο, μετέβη αμέσως στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για μια πρώτη συζήτηση με το Νίκο Παπαδόπουλο, ενώ τη Δευτέρα το πρωί θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μεταγραφής του στον ΟΦΗ, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για τα επόμενα δυο χρόνια.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ, ο Σασί τόνισε ότι  «Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι εδώ. Περιμένω να ξεκινήσω τη δουλειά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον ΟΦΗ και θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Γνωρίζω αρκετά για τη νέα μου ομάδα. Για την ιστορία της και τον εκπληκτικό κόσμο που έχει.

Έχω δει παιχνίδια του ΟΦΗ και ξέρω την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ομάδας. Θέλω πραγματικά να το ζήσω όλο αυτό. Την όμορφη ατμόσφαιρα, στο γήπεδο του ΟΦΗ.
Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σαν το Ελληνικό και να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα δώσω το 100% για να βοηθήσω την ομάδα».

Τον Sassi και τον εκπρόσωπο του, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ, Δημήτρης Αποστολάκης.