Τραυματίας και με ένεση έπαιξε ο Σουμπίνιο κόντρα στον Εργοτέλη!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο φετινός ΟΦΗ έχει δείξει ότι είναι μια οικογένεια και οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ του τα δίνουν όλα όταν φορούν τα “ασπρόμαυρα”. Και μπορεί ο Σουμπίνιο να είναι νεοφερμένος όμως έχει δεθεί με την ομάδα, απόδειξη ότι κόντρα στον Εργοτέλη έπαιξε τραυματίας!

Όπως αποκαλύπτει το Gentikoule, ο Βραζιλιάνος το απόγευμα του Σαββάτου δεν είχε ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στον δικέφαλο όμως ο ίδιος ζήτησε να παίξει κόντρα στον Εργοτέλη αν και ήταν τραυματίας. Ο 25χρονος μέσος, που όσο είχε δυνάμεις ήταν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ, έκανε παυσίπονες ενέσεις πριν από την σέντρα του αγώνα εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο παιχνίδι που ήταν κομβικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας.

Σε συζητήσεις που είχε στα αποδυτήρια του “Γεντί Κουλέ”, με τα μέλη του ιατρικού τιμ του ΟΦΗ έκανε γνωστούς τους πόνους του αλλά παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει ώστε να βοηθήσει την ομάδα να πάρει τη νίκη. Αμέσως, του έγιναν 2 παυσίπονες ενέσεις και έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΟΦΗ.

Ωστόσο, οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν έχουν ξεπεραστεί και για αυτόν τον λόγο ο Βραζιλιάνος – το πρωί της Δευτέρας – υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση του. Ο 25χρονος μέσος του ΟΦΗ θα χρειαστεί να μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες ημέρες ώστε να είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook