Επίσημη πρόταση από το κανάλι “Epsilon”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Για την απόκτηση των δικαιωμάτων των επτά ομάδων που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις του Γιώργου Βασιλειάδη με τη Super League δεν φαίνεται να προχωρούν, επομένως η αναδιάρθρωση δεν αποκλείεται να μπει στο περιθώριο και να αναζητηθεί άλλη λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα θέμα που “καίει”, είναι αυτό με τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες, οι οποίες είναι επτά τη δεδομένη χρονική στιγμή και οι οποίες αναζητούν άμεση λύση, ώστε να μην κινηθούν κατά της έναρξης του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε στα γραφεία του συνεταιρισμού επίσημη πρόταση από το κανάλι Epsilon για την απόκτηση των δικαιωμάτων των επτά ομάδων που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα σεζόν. Η πρόταση αφορά και τις επτά ΠΑΕ (Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης), συμπεριλαμβανομένου και του “τριφυλλιού”, για το οποίο το ρεπορτάζ αναφέρει πως ενδιαφέρει και τη Nova.

Το ενδιαφέρον είναι σε προκαταρκτικό στάδιο, όμως για πρώτη φορά παίρνει επίσημη μορφή. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη ενδιαφέρεται να εμπλακεί στο πρωτάθλημα και μαζί με τη Nova να αποτελέσουν το τηλεοπτικό “δίπολο” που θα δώσει λύση, για να ξεκινήσει ομαλά το επόμενο πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Alpha και o ANT1 φαίνεται πως έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των έξι ομάδων (εκτός Παναθηναϊκού) με πρόταση 7 εκατ. ευρώ και μένει να δούμε τι θα συμβεί. Πάντως, το Epsilon φαίνεται πως μπαίνει δυνατά στο κυνήγι των επτά ομάδων, καταθέτοντας πρόταση στη Λίγκα.

Πηγή: sport24.gr