Παπάζογλου: “Η θέση του ΟΦΗ είναι να πρωταγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκ”

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Με τα λόγια αυτά, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο ofi1925.gr  ο Τάσος Παπάζογλου, αναφέρθηκε στην μεταγραφή του στον ΟΦΗ, λίγα λεπτά μετά την άφιξη του στο ξενοδοχείο MONTANA, στο Καρπενήσι, όπου έχει καταλύσει η αποστολή της κρητικής ομάδας, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Νωρίτερα, το πρωί, ο Παπάζογλου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, είχε βάλει την υπογραφή του σε μονοετές συμβόλαιο με τον ΟΦΗ.

Ο 30χρονος αμυντικός ήταν η πρώτη επιλογή, του Νίκου Παπαδόπουλου, για τη θέση του κεντρικού αμυντικού .  Όπως λέει ο έμπειρος στόπερ «ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη. Μιλάμε εδώ και ένα μήνα και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος, που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα».

Για τον ΟΦΗ που χτίζεται και την επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκ, ο Παπάζογλου τονίζει πως « η ομάδα έχει καλό υλικό, καλή βάση από πέρσι, έχει Ελληνες παίκτες που ξέρουν την κατηγορία. Εχει ένα αξιόλογο προπονητή, που έβγαλε την ομάδα από τα δύσκολα και γενικά έχει όλες τις προυποθέσεις, για να κάνει μια πολύ καλή σεζόν».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στον ΟΦΗ, ο Παπάζογλου λέει ότι «έχω πολύ καλή εικόνα για την ομάδα, για αυτό και επέλεξα να έρθω εδώ. Η θέση του ΟΦΗ είναι στην Σούπερ Λίγκ και να πρωταγωνιστεί».

Ενώ αποκαλύπτει ότι «όλο αυτόν τον καιρό, αρκετοί φίλοι μου από το Ηράκλειο, μου έλεγαν να έρθω στον ΟΦΗ. Ενας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καμπριάνης,φίλος του ΟΦΗ, στον οποίο θέλω να κάνω αν μου επιτρέπετε ειδική αναφορά, γιατί ήταν ένας από αυτούς που σε καθημερινή βάση με πίεζε με την καλή έννοια , να έρθω στην ομάδα».

Και ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Ξέρω την αγάπη του για την ομάδα και το πόσο θέλει να την ξαναδεί ψηλά. Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».